25 September 2019

Breed overleg

Focus vindt het belangrijk dat niet alleen de medewerkers, maar iedereen binnen Focus kan mee praten over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Vandaar dat we een breed overleg hebben georganiseerd op dinsdag 8 oktober a.s.

Het overleg is van 12.00- 14.00 uur.

Met het overleg willen we bereiken dat ook vrijwilligers en deelnemers ideeën en initiatieven kunnen inbrengen, hierin regie mogen nemen en daarmee stappen kunnen nemen in hun persoonlijke groei. Verder is het overleg bedoeld om elkaar te leren kennen. Dit doen we door samen te lunchen.

Wellicht heb je ideeën voor nieuwe projecten? Je hoeft niet bij voorbaat allerlei ideeën te hebben om mee te kunnen doen. Ook wanneer je nieuwsgierig bent en het je gezellig lijkt om hieraan deel te nemen, ben je welkom!

Het breed overleg is alleen bedoeld voor mensen binnen Focus.

Je kunt je voor 1 oktober opgeven via het inschrijfformulier in het textiel- en kunstatelier of door te mailen naar: roelsuidgeest@focuszwolle.nl

20 Augustus 2019

Crisiskaart

Mensen met crisisgevoeligheid kunnen bij Stichting Focus een Crisiskaart laten maken. De Crisiskaart is een hulpmiddel om zelf de regie te behouden wanneer je in crisis bent.

>

13 Augustus 2019

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Focus?!

>

03 Februari 2020

Verwendag bij Focus 10 februari 2020

Op Maandag 10 februari is het weer zover…

De verwendag van Focus!

>