07 Mei 2019

Taskforce EPA

‘Hoe kunnen we de zorg en dienstverlening voor mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen beter op elkaar afstemmen en verbeteren?’

Op 15 april 2019 was er een startbijeenkomst van de Taskforce EPA georganiseerd bij Focus. In het kort vertellen we jullie wat dit inhoudt:

De gemeente Zwolle en de zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben een aantal zorgpartijen, de sociale teams, welzijnsorganisaties en Focus gevraagd om zorg en dienstverlening voor mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen beter op elkaar af te stemmen en te verbeteren. Met als uitgangspunt de wensen en ideeën van de mensen om wie het gaat. Deze samenwerking wordt georganiseerd vanuit de Taskforce EPA. EPA staat voor Ernstige Psychiatrische Aandoeningen.

Vanaf 1 april heeft die Taskforce daartoe 2 proeftuinen gestart in Dieze en Assendorp.

In die proeftuinen gaan 2 herstelteams met mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen in gesprek om hun te vragen waar wensen en behoeftes liggen en om dit direct op te pakken.

In die teams nemen ervaringsdeskundigen deel. Focus levert op dit moment één ervaringsdeskundige. Binnenkort volgt er nog één.

07 Mei 2019

Nieuw bij Focus: Private Dining

Nieuwe ruimtes beschikbaar bij Focus voor verhuur.

>

07 Mei 2019

Het Eetcafé - Catering

Wist je dat je bij Focus ook terecht kunt voor catering?

>

07 Mei 2019

Vrijdagmiddag special

​De vrijdagmiddag special: kom gezellig voor een hapje of een drankje, en/of bezoek de winkel of het plantenasiel!

>