Verhuur

Stichting Focus heeft aan de Zerboltstraat bijzondere ruimtes voor verhuur beschikbaar. Zoekt u een plek voor een vergadering, besloten feest, netwerkbijeenkomst, presentatie, activiteit of een andere bijeenkomst? Kijk en informeer dan naar de mogelijkheden.

Zerboltstraat 63

(Dieze-Oost)

Onze locatie ligt in het hart van Dieze-Oost. We hebben hier meerdere ruimtes beschikbaar. Daarnaast is er op deze locatie een overdekt buitenterras met ruime tuin. De locatie kenmerkt zich door haar eigenzinnige aankleding en gemoedelijke sfeer. Alles is ingericht in een fraaie jaren 70 stijl, tot aan het servies aan toe. In de aanliggende straat is goede –gratis- parkeergelegenheid.

Een combinatie van verschillende of alle ruimtes behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij voor u de catering doen! Voor prijzen, beschikbaarheid en andere informatie kunt u bellen of mailen met Stichting Focus:

T 038-4525802
E verhuur@focuszwolle.nl

Groene ruimte / Eetcafé

Deze ruimte is voor zeer diverse doeleinden bruikbaar; bijvoorbeeld voor eetcafé / lunchroom, besloten feesten, grotere presentaties en bijeenkomsten. Staand kunnen er meer dan 80 personen terecht. Zittend kunnen er, in diverse opstellingen, makkelijk 40 à 50 personen terecht. De ruimte beschikt over een toilet, een aangrenzende keuken, een bar, muziekinstallatie en een deur naar het plein achter het pand gelegen. Terras is los bij te boeken.

Oppervlakte = 93 m2 (ruimte) + 26 m2 (keuken) = 119 m2

Rode ruimte

Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot ongeveer 30 personen. Ideaal voor bijeenkomsten, presentaties, besloten feesten en grotere activiteiten. De ruimte beschikt naast de standaard faciliteiten over een eigen keuken, muziekinstallatie en terrasdeur naar de tuin / het plein. Terras is los bij te boeken.

Oppervlakte = 48 m2 (ruimte) + 12 m2 (keuken) = 60 m2

Middelgrote ruimte

Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 10 personen. Ideaal voor vergaderingen, presentaties en activiteiten.

Oppervlakte = 28 m2

Lokaal

Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 30 personen. Ideaal voor vergaderingen, lezingen, presentaties en activiteiten.

Oppervlakte = 55 m2

Textielatelier

Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen. Ideaal voor creatieve activiteiten, vergaderingen en presentaties.

Oppervlakte = 60 m2

Extra's

​Extra bij te huren:

- Terras

- Beamer en scherm (aansluitingen: VGA, HDMI en Mac)

- Flipover & whiteboard (2-in-1, inclusief stiften)

- Catering (variërend van taart, hapjes tot complete maaltijden)