• Focus op Info

Bij Focus op Info kunt u terecht met alle mogelijke vragen die te maken hebben met de Geestelijke Gezondheidszorg. U kunt bij ons terecht tijdens inloopspreekuren. Wij werken laagdrempelig en onafhankelijk van hulpverleners en instellingen in de zorg.

Wij zijn er voor iedereen die vragen heeft over de GGz. Voor (ex)cliënten, maar ook familieleden, vrienden, hulpverleners en andere professionals. Ook studenten en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Wij maken u wegwijs in de sociale kaart van Zwolle. Wij kennen de landelijke en regionale belangenorganisaties en instanties. Wij helpen u als u op zoek bent naar behandelmogelijkheden, dag- en vrijetijdsbesteding en vrijwilligerswerk.

Wij bieden hulp bij allerlei praktische zaken zoals: het opstellen van brieven, het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen, etc.
Zo nodig gaan wij met u mee naar (her)keuringen, intake-gesprekken, of andere voor u moeilijke gesprekken.

Door het zo inzetten van ervaringsdeskundigheid waar mogelijk, zijn wij laagdrempelig en toegankelijk. Wij beschikken over veel kennis en ervaring op dit gebied. Wij zorgen ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de GGz.

Wij behandelen geen complexe juridische vraagstukken. Ook vragen die al in behandeling zijn bij een andere instantie nemen wij niet aan.

Op Orde Dieze
Per 1 juli 2015 stopt Op Orde Dieze aan de Zerboltstraat 63.

Info

Focus op Info

Zerboltstraat 63a
8022 RW Zwolle
038-4525802

info@focuszwolle.nl
Voor een overzicht van handige adressen, zie onze pagina Sociale Kaart.

gerelateerd

vacatures

vrijwillige medewerker Nieuwsbrief

Voor de maandelijkse nieuwsbrief van Stichting Focus zijn wij op zoek naar een vrijwillige medewerker

Bekijk deze vacature >

activiteiten

Elke dinsdagavond vanaf 1 juli | vanaf 20:00

Dinsdagavond? Spelletjesavond!

Ben je een spelletjes freak? Wil je een avond in de week een gezellige avond? >

nieuws

25 jaar Focus! Save the date!

Op vrijdag 5 juni 2020 vieren we ons 25 jarige jubileum met een symposium, een boek over onze geschiedenis en huidig bestaan en een eendaags festival.

>

Andere Projecten