• Focus op Verbinden

Focus op Verbinden is een laagdrempelig en eigentijds centrum en organiseert en faciliteert activiteiten om de sociale samenhang in de buurt te bevorderen.

Wij zijn er voor alle wijkbewoners van de wijk Dieze. We hebben speciale aandacht voor wijkbewoners, volwassenen en kinderen, die niet als vanzelfsprekend hun weg in de wijk weten te vinden. Daarnaast zijn we er voor mensen die een (beschermde) werkervaringplek nodig hebben. Ook professionals kunnen bij ons terecht voor bijeenkomsten of werkplekken.

• Wij organiseren activiteiten.
• Wij faciliteren activiteiten, wijkinitiatieven en werkplekken.
• Wij brengen mensen samen.
• Wij bieden dagbesteding- en werkervaringplekken
• Wij bieden ruimtes aan voor wijkinitiatieven
• Wij verhuren onze ruimtes aan derden voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen en kinderfeestjes.

Focus op Verbinden is gevestigd in de Zerboltstraat. Door de huiselijke en goed verzorgde uitstraling voelen mensen zich hier snel welkom. Door middel van activiteiten proberen we mensen samen te brengen. Voorbeelden van activiteiten zijn kindermiddagen, een lunchroom, een concert of een avond uit eten. Daarnaast zijn we betrokken bij- en werken we samen met diverse (wijk)initiatieven zoals Stadstuin Het Verre Oosten, Het plantenasiel Zwolle, het kerstbomenasiel van Transition Town Zwolle en Guerrillia Gardening Zwolle. Door al deze activiteiten creëren wij dagbesteding- en werkervaringplekken. Zo kunnen mensen bij Focus op Verbinden bijvoorbeeld aan de slag in de keuken, in de tuin, met het organiseren en uitvoeren van activiteiten of als conciërge.

Verbinden

Focus op Verbinden

Zerboltstraat 63a
8022 RW Zwolle
038-4525802

focusopverbinden@focuszwolle.nl

gerelateerd

vacatures

Conciërge gezocht (vrijwilligerswerk)

Stichting Focus is op zoek naar een vrijwillige conciërge

Bekijk deze vacature >

activiteiten

Elke dinsdagavond vanaf 1 juli | vanaf 20:00

Dinsdagavond? Spelletjesavond!

Ben je een spelletjes freak? Wil je een avond in de week een gezellige avond? >

nieuws

25 jaar Focus! Save the date!

Op vrijdag 5 juni 2020 vieren we ons 25 jarige jubileum met een symposium, een boek over onze geschiedenis en huidig bestaan en een eendaags festival.

>

Andere Projecten